Zeepjes met kleuren

De stress sloeg even toe bij de creatief directeur. De bestellingen bleven binnenstromen en waar de zeepjes met mint erg mooi werden, sloegen die met de nieuwe blauwe kleurstof niet aan. De stapel ‘mislukt’ was vele malen groter dan de stapel ‘goedgekeurd. Wat nu? Tijd voor plan B. Samen maakten we een nieuw, exact recept. Zeepje voor zeepje. De één smelten, de ander maken. Oudste zoon plukte de vergeet-me-nietjes uit de tuin en voor een speciale bestelling probeerden we ook wat kleuren en andere bloemen. Zo kwam het goed.

Veel groeten en een fijne koningsdag van ons!

PS: als u zeepjes bestelt, geeft u dan aan welke u wilt in de e-mail. Als u meerdere soorten koopt, rekenen we uiteraard zo laag mogelijke verzendkosten. Bij de zeepjes staan de verzendkosten per stuk aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *